Advokat i Trondheim: Sammenlign og motta uforpliktende tilbud – Helt gratis 2017-08-16T09:25:58+00:00

Vi matcher deg med riktig advokat, helt gratis!

NAVN

EMAIL

MELDING

Her på Advi.no hjelper vi deg å matche med advokater i Trondheim som har relevant erfaring til din sak. Dette inkluderer blant annet arbeidsrett, familie, forretningsjus, arverett, innvandring og mye mer. Vi jobber med alle rettsområder – for mer informasjon, gå til våre informasjonssider. Vi jobber også spesielt med meglere og regnskapsførere, og vi kan hjelpe deg med å snakke med dem også.

Advokat i Trondheim: Hvordan finne den rette for deg?

Å finne en god advokat er det viktigste skrittet du må ta mot å vinne en juridisk sak, og det trenger ikke å være en vanskelig oppgave. Du må imidlertid ta deg tid til valgsprosessen. Fokuser din innsats på å finne en advokat som har behandlet ditt spesifikke juridiske problem i fortiden, og som du kommer overens med personlig. Å ta deg tid til å finne den rette advokaten vil være verdt det, da de er mer sannsynlig å hjelpe deg med å vinne saken din.

1.

Bestem hvilken type advokat du trenger. Det er alltid å foretrekke å finne en advokat som har spesialisert kompetanse i det praksisområdet som saken innebærer (for eksempel feilbehandling, konkurslov osv.). Det er også en god ide å finne advokat kjent med domstolene og lovene i området der du bor. Dette vil gjøre det mulig for advokaten å representere dine interesser best. Noen eksempler på praksisområder inkluderer:

 • Konkurslov. Dette vil være nyttig hvis du sliter med økonomien din.
 • Strafferett. En advokat som spesialiserer seg på straffelov er viktig hvis saken innebærer en forbrytelse eller potensielt ulovlig aktivitet.
 • Handikappsspesialist. Handikappsspesialister kan håndtere sosial sikkerhet og / eller veterans funksjonshemmingskrav.
 • Tillit og eiendommer. Denne typen advokat handler om saker som eiendom planlegging og forfølgelse av en eldre foreldre eller besteforelder.
 • Familielov. Familie lov advokater håndtere saker som separasjon, skilsmisse, pre-nuptial avtaler, adopsjon, foresatte, barnevern og støtte.
 • Personskadelov. Personskadeadvokater håndterer saker som involverer medisinsk feilbehandling, hundebitt, bilulykker og eventuelle skader på en person som kan være feilen til en annen.
 • Ansettelseslov. Sysselsetting advokater kan hjelpe din bedrift sette opp sysselsetting politikk eller håndtere saker der enten en ansatt saksøker en bedrift for feiltakelig oppsigelse eller en der en bedrift er saksøkt.
 • Småbedrifter eller selskapsrett. Hvis du er ute etter å etablere en bedrift, er en advokat eller bedriftsadvokat ditt beste valg.

2.

Kontakt din lokale barforening for kvalifiserte advokater i ditt område. Statsforeninger holder offentlige registre om klager og disiplinære tiltak mot advokater som har lisens til å øve i staten. De fleste lokale barforeninger har også gratis henvisningstjenester som kan hjelpe deg med å finne en advokat som passer dine sakers behov.

3.

Gjennomgå online oppføringer av advokater. Mange nettsteder tilbyr gratis anmeldelser av bedrifter. Noen steder å se etter advokat vurderinger inkluderer: advi.no

 • Kryssjekk vurderinger fra mer enn ett nettsted. Dette vil bidra til å motvirke eventuelle skjevheter i vurderinger du finner.

4.

Få henvisninger og anbefalinger fra venner og familie. Snakk med venner og familiemedlemmer som brukte en advokat. Finn ut hvem de ansatt, for hvilken type tjeneste, hvis de var fornøyd med tjenestene, og hvorfor eller hvorfor ikke. Spør om de vil anbefale advokaten.

5.

Lag en liste over potensielle advokater du har funnet i ditt område. Ta med advokatens navn, adresse, telefonnummer og nettsideadresse. Dette vil hjelpe deg med å organisere søket ditt mens du beveger deg fremover.

6.

Gå gjennom hver advokats nettside. Du vil ønske å lete etter informasjon om hvilken type lov advokaten praktiserer. I tillegg, se etter bakgrunnsinformasjon om advokat, for eksempel hans eller hennes lovskole og spesialiseringsområder.

 • Se etter generell informasjon om hvilken type juridisk problem du trenger hjelp med, inkludert en ofte stillet spørsmål (FAQ) eller en blogg med artikler som gjelder ditt juridiske problem. De beste advokatene vil opprettholde velutviklede nettsteder som tilbyr mye informasjon.
 • De fleste advokatfirmaer vil gi informasjon om hver advokat som arbeider for firmaet. Ta en titt på hver advokats pedagogiske bakgrunn og arbeidshistorie.
 • Vanligvis bør du søke etter en advokat med minst tre til fem års erfaring med å praktisere den type lov du trenger hjelp med. I tillegg bør du velge en advokat som for tiden trener i området du trenger hjelp med.
 • Husk at mange advokater også er på sosiale medier som Twitter, LinkedIn eller Facebook. Sjekk også disse profilene. Hvordan en advokat formidler seg til offentligheten kan hjelpe deg med å få en følelse av hvordan du vil kunne jobbe med ham eller henne.

7

Husk at størrelsen på firmaet kan ha betydning. Advokatfirmaer kan variere i størrelse som strekker seg fra en advokat til mange advokater, så du må velge et advokatfirma som du tror vil være best egnet for din situasjon.

Hvilken type advokat trenger jeg?

Mange advokater i Trondheim har en spesialisering innen ett område, eller flere relaterte rettsområder. I ditt søk etter den perfekte advokat bør du lete etter en advokat som forstår og har erfaring innen ditt bestemte rettsområde. For eksempel vil ikke en skilsmisse-advokat være ditt beste valg dersom du vurderer å erklære din bedrift konkurs. I dette tilfellet vil det være bedre å finne en advokat som har erfaring innen konkurs og forretningslov. En advokat med relevant erfaring vil alltid være bedre forberedt, og det er derfor anbefalt at du begrenser ditt søk til de som passer ditt område.